top of page

kanonaffuiten van de Vlissingse boulevard teruggeplaatst


Op vrijdag 29 juni a.s. zullen de gerestaureerde kanonaffuiten van de Vlissingse boulevard worden teruggeplaatst ter hoogte van de Coosje Buskenstraat. De affuiten zullen op een rij worden neergezet ter voorbereiding op de komende vlootschouw, i.v.m. het Michiel de Ruyterjaar, welke op 6 juli a.s.begint. Op 6 juli zullen, bij het voorbijvaren der marineschepen. alle kanonnen worden afgeschoten door de Vlissingse schietvereniging “de Fles” Het terugplaatsen begint om ca 13.00-13.30 uur.

Voor verdere inlichtingen: Schietvereniging de Fles, de heer L. van Loon, tel 627558 of bij bovenstaand restauratiebedrijf, tel 552400

Featured Posts
Recente berichten
Archief
zoeken mbv tags
Er zijn nog geen tags.
volg ons !
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page