top of page

Workshops conservering

Stichting Steunfonds voor de Zeeuwse Musea

Workshops conservering Op de zaterdagen 12 mei en 2 juni 2007 zullen, in samenwerking met de restauratoren, twee workshops worden georganiseerd voor museummedewerkers. De eerste workshop vindt plaats bij Traas Ongediertebestrijding in ’s-Gravenpolder en de tweede bij restauratieatelier A.C. Rijken en Zonen in Koudekerke. Op deze wijze draagt ‘Zeeuws Behout’ ook bij aan kennis en vaardigheid op het gebied van hout onder de Zeeuwse musea. Deelname aan de workshops is kosteloos en aanmelding kan viasteunfonds@scez.nl

meer info op de website van de stichting cultureel erfgoed zeeland

hier de affiche van Zeeuws Behout

Featured Posts
Recente berichten
Archief
zoeken mbv tags
Er zijn nog geen tags.
volg ons !
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page