top of page

Kanonaffuiten op de Boulevard en bij standbeeld Michiel de Ruyter worden gerestaureerd.


Koudekerke , 27 november 2006

De kanonaffuiten op de Vlissingse boulevard worden gerestaureerd. Vrijdag 1 december a.s. om 8.00 ’s morgens zullen wij beginnen met het weghalen van de affuiten en kanons* bij het standbeeld van Michiel de Ruyter. In de affuiten zit hier en daar houtrot, terwijl ook een aantal ijzeren onderdelen vernieuwd of hersteld moet worden. In verband met de a.s. viering van het De Ruyterjaar in 2007 zullen de affuiten bij het standbeeld het eerst worden aangepakt. In de loop van 2007 komen de overige affuiten aan de beurt. Voor verdere inlichtingen: Stichting Vesting Vlissingen tel. 0118 410534 Gemeente Vlissingen dhr. W. J. Joosse tel 0118 487447 foto uit ca 1910 ( col. Gemeentearchief Vlissingen)

* F.P.J de Ruyter de Wildt heeft me laten weten dat men bij de marine over KANONS spreekt, de landmacht spreekt over KANONNEN.)
Featured Posts
Recente berichten
Archief
zoeken mbv tags
Er zijn nog geen tags.
volg ons !
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page