top of page

Koudekerkse Kunstroute 8 en 9 september 2006


Hier een verslagje van een bezoeker. Zij was zo vriendelijk wat foto's te maken en naar ons op te sturen. Met haar goedvinden publiceren wij het op onze site

Hierbij een poging om op een bescheiden manier toch nog een persoonlijke indruk weer te geven via deze selectie foto's, van mijn bezoek aan het atelier tijdens de kunstroute in Koudekerke. Het was afgelopen zaterdag een voorrecht om het atelier te mogen bezoeken, waarvoor ik U van harte dank.De uiteenlopende werken van broer en zussen waren boeiend en werken wel aanmoedigend om ook maar niet op te geven en te blijven oefenen bij het tekenen... Ik heb met volle teugen genoten van de tentoongestelde werken, en van het enthousiasme van Elsbeth en Angèle en wens jullie nog veel succes toe in de toekomst. In het vooruitzicht jullie verder te mogen volgen op eventuele tentoonstellingen...

Met vriendelijke groeten

Magda van Praet

Featured Posts
Recente berichten
Archief
zoeken mbv tags
Er zijn nog geen tags.
volg ons !
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page