onze vernieuwde website

U zult het op het eerste gezicht wellicht niet gemerkt hebben maar onze site is vanaf deze week volledig vernieuwd of beter: gerestaureerd! Uiterlijk is er dus niet al te veel veranderd maar de onderliggende techniek voldoet nu aan de modernste eisen. Zo is de site 'responsive' gemaakt, dwz dat de lay-out op alle moderne beeldschermen adequaat uitgelijnd wordt, of het nu een pc monitor is, een tablet of een smartphone. Op alle schermen wordt de informatie juist en overzichtelijk gepresenteerd. Als u een regelmatige bezoeker bent van onze site zult u snel uw weg weer kunnen vinden, komt u hier voor het eerst dan heten wij u hartelijk welkom!

Featured Posts
Recente berichten
Archief
zoeken mbv tags
Er zijn nog geen tags.
volg ons !
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square